По принцип в този сайт текстът на новините се публикува, за да може да бъде цитиран по части и обсъждан. Дали ще е от официалния сайт, от общинския, от вестниците или отдругаде - това е без значение. В това няма нищо лошо, очевидно е, че интересът към новините е голям. В конкретния случай аз цитирах новината на промените по Мария Луиза от news.bg, естествено че информацията се появи и на сайта на СКГТ. Това да се третира сайтът на СКГТ по определен начин, ми мирише на комплексарщина, още повече, че в случая с новините - източникът не е СКГТ, те са само изпълнител.
Малко ми е странна и даже нелепа идеята да не се цитират новини и целият сайт да се тъпче единствено с постинги "3664 на 413" и т.н. Разбирам дълбокия замисъл на подобни вести, но защо САМО такива да се търкалят? В края на краищата не всички членове на форума имат достатъчно време да дебнат, на коя линия ще се появи 3664, а моето скромно мнение е, че не това е най-големият проблем на МГТ. Няма нищо лошо да има такава информация, но защо тя да се АБСОЛЮТИЗИРА?
Моето предложение беше просто да се спазва разделението на темите "Актуална информация" и "Новини от София" - толкова ли е сложно това???
ПП. Сега забелязах, че е разделена акт.унформация по маршрутните промени и подвижния състав. БРАВО