Author Topic: Аварийни, специални(спомагателен подвижен състав)  (Read 75971 times)

Offline Pesho1991

• Наистина съм луд
    • View Profile
Гледам никой не го е споменал, затова аз ще се включа с добра новина. От СЕ са обявили поръчка за 4 нови аварийни, които да са за поддръжка на мрежата, като разпределението е 2х2 за двата типа мрежи. Поръчката е била обявена преди около половин месец на стойност 4 милиона, като за всяка от 4те машини е обособена позиция.

https://app.eop.bg/today/377096

Offline viktorlc

• Нямам спирка
  • www.bgtransport.org
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Сдружение "Градски транспорт и инфраструктура"
    • Email
Странно е разделянето на обособени позиции за машини, които на над 95 % са напълно еднакви и се произвеждат от всички производители на такива машини. Пропуска се и унификацията. Явно предварително са се разбрали кандидатите кой коя да достави и за да няма обжалване така се действа. Така изкуствено се сваля размера на гаранцията по договора и участниците ще могат да минат с кокошкарска застраховка от някоя гаражна застрахователна фирма. Ако не бяха на обособени позиции, застраховка нямаше да бъде възможно да се предостави като гаранция и ще трябваше спечелилия участник да предостави пари в брой или банкова гаранция.
храна за мозък - http://www.banitza.net/

Offline difian

• Moderator
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Би било от полза и при нас:

Машинно почистване на листа от улейни релси

Или основният проблем е върху главата на релсата?

Offline V.Peichev

• Нямам спирка
    • View Profile
По-скоро вариант на колесно шаси а и не знам дали няма да има проблеми със стрелките и кръстовките.  :rolleyes:

Offline difian

• Moderator
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
По-скоро вариант на колесно шаси а и не знам дали няма да има проблеми със стрелките и кръстовките.  :rolleyes:
на стрелките и кръстовките лелките с метлите ще продължат да си се гъзят...   :rolleyes: