В гаража са доказали, че не могат да я оправят, освен това тези от неговата партида са далеч в недостатъчно добро състояние, че да не се нуждаят от ОР в никакъв случай. Не съм се возил в такъв автобус, но всичките са ужасни грозници наред, с отвратителната гаражна боя, която първо е някакъв умрял цвят и второ е нискокачествена. Заглеждал съм такъв автобус спрял на спирка и виждам как жълтите лайсни на стъпалата са счупени, а някъде и ги няма, подовата им настилка вече се е разръфала, мисля, че това са достатъчно причини да отидат на ОР, а сигурно вече имат и достатъчно много корозия, това са хубави автобуси които изглеждат изключително лошо поради приумицата на Земляне да ги пребоядисват за реклами преди години, след което не са могли да ги пребоядисат качествено в оригиналните им цветове, минали са и още години износили са се и са се влошили значително, макар, че 1771 има специално излъчване дори и той не изглежда като първокласен автобус, избелял е на места. Освен това факта, че от съчленените им събратя в Дружба вече има един минал ОР говори сам.