Изберете най-достойната Снимка на месеца!
По името му се разбира.Допълнително осветлени, очертаващо размерите на коша/Каросерията.На българските трамвай май има само отзад, но на автобуси и други превозни средства има светлоотразители, светещи през нощта и отстрани по цялата дължина, на предното стъкло отгоре и т.н.
Да се похваля, рейсчето ми си има коледен подарък:Странични жълти светодиодни габарити, от битака.
от битака.
От склада не ти ли дават.
Някой да препоръча на шофьора на 2475 да инвестира в лампи, че днес работеха само 3 в целия салон и беше доста тъмно.
Отговор: СТОЛИЧЕН АВТОТРАНСПОРТ ЕАД Изх.№ С – 174 / 18.12.2012 Уважаеми господин В., Във връзка с Ваша жалба № 7736, относно осветлението на автобус от линия № 305, Ви уведомяваме: Осветителни тела в някои автобуси отговарят на по-стар стандарт и поделение „Дружба", обслужващо въпросната линия има затруднения по доставката им. При извършване на основен ремонт на автобусите, инсталацията се подменя с нова. Господин В., Столичен автотранспорт е съпричастен с транспортните проблеми на гражданите и се стреми да ти решава според възможностите си. В плана на Дружеството е предвидено поетапна подмяна на автобусния парк. След финализиране на преговорите и закупуване на нови автобуси, старите ще бъдат подменени, с което обслужването ще се подобри. ИЗП.ДИРЕКТОР ......./п/........ / СЛАВ МОНОВ /
Ми аз например писах жалба за осветлението в 3666, и преди няколко дни получих отговор: QuoteОтговор: СТОЛИЧЕН АВТОТРАНСПОРТ ЕАД Изх.№ С – 174 / 18.12.2012 Уважаеми господин В., Във връзка с Ваша жалба № 7736, относно осветлението на автобус от линия № 305, Ви уведомяваме: Осветителни тела в някои автобуси отговарят на по-стар стандарт и поделение „Дружба", обслужващо въпросната линия има затруднения по доставката им. При извършване на основен ремонт на автобусите, инсталацията се подменя с нова. Господин В., Столичен автотранспорт е съпричастен с транспортните проблеми на гражданите и се стреми да ти решава според възможностите си. В плана на Дружеството е предвидено поетапна подмяна на автобусния парк. След финализиране на преговорите и закупуване на нови автобуси, старите ще бъдат подменени, с което обслужването ще се подобри. ИЗП.ДИРЕКТОР ......./п/........ / СЛАВ МОНОВ / Така че наистина трябва да се разчита на самоинициатива на шофьорите