Не е точно "новина", но все пак по темата. Любопитно ми е какви са вашите наблюдения за трафика глобално. Аз мисля, че след като в последните 18 месеца имаше спад в натоварването спрямо нивото от есента на 2008-ма, то в последните няколко седмици е абсолютно мазало, както в доброто старо време преди да се заговори за криза.
Имам и още един въпрос към всички. Кое е най-голямото задръстване, в което сте попадали? Можем да направим нещо като класация за най-мащабното задръстване в историята на София.
Моето предложение е за 23.12.2005 год., помня хубаво тази вечер, беше петък, точно преди Коледа. Имах чувството, че всяка една кола в София в този момент се движеше, някои бяха тръгнали към провинция, други на пазар. Пътувах от Веслец до Макгахан около 90 мин., в един момент движението по наскоро ремонтираната ул. Малашевска спря и прекарахме така около 50 мин., всички бяхме извън колите и си говорехме, беше забавно, за тези които имаха време да си го позволят. Не знам как е било по другите части на София, но там, където бях аз си беше нещо като природно бедствие. Слушах Дарик, пускаха зрители в ефир, защото имаше много потърпевши, но не помня в кои райони са били.