И на мен вече ми писна тотално от скапаните задръствания по маршрута на 280 и не само. То от която и посока да се опиташ да стигнеш до Студентски град отвсякъде е непроходимо, нито с кола става нито с автобус без значение кой, не може да тръгвам сутрин в 8:30 от Софийски с 280 и да не мога да стигна до 9:30 в технически и да закъснявам, ходи после обяснявай на някой твърдоглав асистент, че имало задръстване и затова си закъснял малко, а много хора зкъсняват пък за работа. >

След като всеки втори се е качил сам в кола и няма друг начин да се прекрати това нека да се направи и 100лв. ако ще таксата за влизане в центъра, само че нека и разширят района за който важи тази такса,ако това ще свали насила многото от колите. Може да е несправедливо за много хора, на които рядко ни се налага навлизането с личен автомобил в центъра, но за съжаление не виждам никакъв друг начин това безумие да се спре. Вбесявам се като ги гледам разни такива тарикати от автобуса. Вътре сме 150 човека 1 върху друг и всичките закъсняваме и тези по колите и те не помръдват по напред от нас, и те закъсняват, обаче НЕ упорито си държат на тяхното и всеки ден са с кола >

На всеки му е по удобно с нея, да е на топло, да не чака, да не се бута, да си слуша музика, но след като града не може да поеме толкова много автомобили ще се прави компромис. Незнам аз друг начин не виждам, доброволно явно няма да стане.