Не знам дали това е точната тема, понеже е от/за ДЕПО, но искам да споделя възмущението си от неизвестен водач на гараж Земляне.
На 16.03.2008 год. в 4:55 часа бях на спирка "ул. Опълченска" в посока ж.к. Люлин целта ми беше да използвам автобусна линия 53 - първият курс, който е непълен и започва именно от тази спирка. Обаче до 5:19 часа автобус по тази линия НЕ СЕ ПОЯВИ, а по разписание автобусът тръгва в 5:00 часа!!! Точно в 5:12 часа се обадих на телефонът разлепен из всички превозни средства - 9877187. Много се учудих, че по това време има кой да ми вдигне, за мое щастие господинът, който не се представи беше много любезен, попитах го за автобус 53, обясних му къде и от кога го чакам, а той след около минута и половина ми отговори, че автобусът си се движи по маршрута и е по разписание. Казах му, че не е възможно, защото 5 минути преди да трябва да дойде автобуса на спирката аз бях там и автобус не е минавал. С човекът стигнахме до извода, че въпросният автобус не се е включил от кръстовището на бул. Сливница и ул. Опълченска, а се е включил от бул. Константин Величков направо по бул. Габрово, като по този начин е оставил спирки "ул. Опълченска" и "бул. Константин Величков" НЕПОКРИТИ. Господинът обеща да предаде на Автотранспорт да търсят сметка от водача и да му вземат курса.
Според вас достатъчно наказание ли е непризнаване на курса за такова нарушение, при положение, че на тези открити спирки автобус по тази линия ще премине след 95 минути?
Всъщност, колко ще струва на водача нередовният курс?
ПП: Моля да ме извините, ако не съм избрал най-подходящата тема!