Author Topic: Re: Новини  (Read 9642 times)

Offline koisumaz

• Маниак
  • ГТ Пловдив запада
    • View Profile
Re: Новини
« Reply #80 on: 29.11.2024, 10:51:54 »
То това е главно заради задръстванията. Вчера като минавах по копривщица за 200 метра имаше 2 17ки. Според мен ако някоя кола закъснява толкова, че се лепва със предишната, по-добре да изчака на последна спирка за следващия курс, вместо да върви напразно, заедно със следващия автобус. Общината трябва да вземе мерки, щом се закъснява и се върви така, няма смисъл да плаща субсидия за курс проведен напразно.
Според не върви напразно и веднага давам пример. Вчера минаха две 18-ки за 2 минути, първата беше препълнена и нямаше място вътре и изчаках другата и тя дойде след 2 минути и тя също беше препълнена, макар и малко по-малко. Ако единия автобус беше изчакал на последната спирка, не си представям какво щеше да е положението в другия автобус.

Offline KillKill

• Наистина съм луд
  • o_o
    • View Profile
« Reply #81 on: 29.11.2024, 12:56:38 »
О доколкото разбрах, била е много успешна в нощните барове и возенето в хубави мощни коли.Как не и неудобно на тая не знам.

Offline Vikiben

• Писател
  • **
    • View Profile
« Reply #82 on: 29.11.2024, 20:51:12 »
https://podtepeto.com/aktualno/predstaviha-novite-karti-za-patuvane-gradskiya-transport-na-plovdiv/
Представиха новите карти за пътуване. Само ми е интересно който няма никаква карта как ще може да пътува, или ще пътува гратис, което е абсурдно.
Кондуктори ми казаха, че новата електронна система ще е пореден фал и нямало да може да тръгне от 1 декември, но нека да видим дали ще тръгне или не.......