Author Topic: Платформа за градски транспорт на живо  (Read 32747 times)

Offline HST

• Запален по ГТ
    • View Profile
Не е от сега

Offline BPilot253

• Приятел на ГТ
  • Милен-Йоан
    • View Profile
Обаче се появи някакъв бъг. Понякога дълъг автобус се движи с над 140 км/ч.
Грешно изчислявах скоростта, защото мислих, че е в метри в секунда, а тя е била в км/ч. Бях го оправил преди няколко дни, но забравих да рестартирам сървъра. Утре ще е оправено.

Offline did_ko

• Нямам спирка
  • гигантски радиоактивен термит - мутант
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Пак има проблем в Бургаската част. Приложението на моменти се губи.

Имам въпрос. Наскоро линии 16 и 18 бяха въведени като маршрути по автобусите. Има ли начин да се показват в приложението?
« Last Edit: 08.08.2026, 17:55:49 by did_ko »
Мразя да пиша и говоря за автобусите с марка "Чавдар" в минало свършено време.

Изкуствения интелект е като кон с капаци - казваш му какво да прави, той си прави каквото си поиска.

В ГТ Бургас НЕ ДОСТИГАТ АВТОБУСИ

Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".

Offline BPilot253

• Приятел на ГТ
  • Милен-Йоан
    • View Profile
Пак има проблем в Бургаската част. Приложението на моменти се губи.
Мерси, сега видях, че е имало някаква грешка и поправих проблемната част в кода.

Offline did_ko

• Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Приложението пак бъгна.

Изкуствения интелект е като кон с капаци - казваш му какво да прави, той си прави каквото си поиска.

Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".

Offline BPilot253

• Приятел на ГТ
  • Милен-Йоан
    • View Profile
Приложението пак бъгна.
Оправено отново.

Offline Ivailo123

• Приятел на ГТ
  • Транспорта в банкя, и транспортът в София
    • View Profile
В белско бяла има проблеми с кода
Аликаните също
Плевен има също проблем
Може би не е зле при актуализация на разписания за конкретен ден да се насочва автоматичен рестарт на кодовете за да не изчезват част от градовете.

Offline BPilot253

• Приятел на ГТ
  • Милен-Йоан
    • View Profile
В белско бяла има проблеми с кода
Аликаните също
Плевен има също проблем
Може би не е зле при актуализация на разписания за конкретен ден да се насочва автоматичен рестарт на кодовете за да не изчезват част от градовете.
Всеки ден между 3 и 5 ч. се обновяват всички градове. За полския град данните не са обновявани от края на юли, затова ги няма. Аликанте ме блокираха много скоро след добавянето на града. В Плевен има някакъв проблем от вчера, от тях е, така че няма какво да направя. Може да се сменят системите, защото Теоремус правят нови там, не знам.
« Last Edit: 12.08.2026, 13:17:50 by BPilot253 »

Offline did_ko

• Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Има проблем с приложението в Бургас.

Offline BPilot253

• Приятел на ГТ
  • Милен-Йоан
    • View Profile
Пуснат е големият ъпдейт на платформата. Вече има функции за планиране на маршрут, запазване на филтри, любими превозни средства, сменяне на стила на картата, подобрен дизайн на менюто за избор на град с групиране по държави и възможност да се търси директно. Пипнах и доста дребни неща по интерфейса. Толкова много неща промених, че дори ми е трудно да съставя списък. :laugh:

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Планирането на маршрута може ли да предупреди ако дадена връзка стане невъзможна заради закъснение на следващите превозни средства?

Offline BPilot253

• Приятел на ГТ
  • Милен-Йоан
    • View Profile
Планирането на маршрута може ли да предупреди ако дадена връзка стане невъзможна заради закъснение на следващите превозни средства?
Не, но е добра идея - ще го добавя. По принцип планирах и да добавя секция за следващите занимавания на същата връзка като Гугъл Мапс, но все още мисля как да стане.

Offline IvoBrasil

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
Здравей. Първо, адмирации за труда! От 5-6 месеца използвам картата ежедневно и съм я споделил с всички мои близки, които са супер доволни. Функционална е и е лесна за ориентиране и опериране. Топ!

Днес обаче забелязах, че когато я отворя на мобилно устройство вече не виждам превозните средства в движение, а единствено белите точки, обозначаващи спирките. На десктоп си работи чудесно, но телефона ми не. С Андроид съм. Пробвах с Opera, Chrome и Brave и никъде не се показват. Имаш ли идея каква може да е причината и дали проблемът е при мен?
Благодаря!

П.П. Присъединявам се към идеята за бутон за дарение. С кеф бих те почерпил.

Включвам се пак година по-късно. Периодично проверявах дали случайно няма да ми заработи отново сайтът и о, чудо - днес отварям и за моя приятна изненада колите на градския отново се визуализират на телефона ми!

@BPilot253, случайно да си правил някаква генерална промяна в последната седмица, която да е повлияла, защото телефонът ми не се е ъпдейтвал от доста време, а ми е любопитно как се оправи?

Offline did_ko

• Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Бургаския раздел се срина днес към 17 часа. Отначало един конкретен автобус в рамките на 5 минути се движе'ше с 28км, а в приложението стоеше на едно и също място. В последствие всичко изчезна.

Offline BPilot253

• Приятел на ГТ
  • Милен-Йоан
    • View Profile
@BPilot253, случайно да си правил някаква генерална промяна в последната седмица, която да е повлияла, защото телефонът ми не се е ъпдейтвал от доста време, а ми е любопитно как се оправи?
Не, нищо не съм правил. За съжаление така и не разбрах защо се получава този проблем при някои хора.

Offline BPilot253

• Приятел на ГТ
  • Милен-Йоан
    • View Profile
Бургаския раздел се срина днес към 17 часа. Отначало един конкретен автобус в рамките на 5 минути се движе'ше с 28км, а в приложението стоеше на едно и също място. В последствие всичко изчезна.
Пак ме бяха блокирали за едно нещо, но го оправих.

Offline HST

• Запален по ГТ
    • View Profile
А може ли да се добави нотификация при поява на превозно средство (он лайн), отбелязано като любимо?

Offline did_ko

• Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Пак ме бяха блокирали за едно нещо, но го оправих.
Все още не работи.