На Изида не ми харесват сладоледите, последно, като взимах, беше много воднист и пишеше на опаковката, че е с растителни мазнини и сухо мляко. Дени бяха хубави, а Евга все още си ги има, но в Гърция. От гръцките Кри-кри също са яки, но рядко се намират.
Относно качеството, и сега се намират качествени продукти, и хляб - стига да знаеш къде да търсиш.
Аз не бих възхвалявал толкова 90-те години, защото ги помня добре, и именно тогава започнаха да навлизат масово ментетата. Това беше времето на гаражната търговия, всички големи супермаркети от соц време бяха затворили по времето на Димитър Попов. Метро се появи в София през 1999г., Билла - 2000г. Имаше години (може би от 1996 докъм 2000г.), когато изобщо не можеше да се намери качествени кашкавал, сирене и краве масло, всичко беше менте. Купувахме естонски кашкавал, единствено той ставаше за ядене. И датско фета сирене и немско масло.