Author Topic: Представяне на участниците  (Read 182373 times)

Offline Bobiii

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
    • Email
Re: Представяне на участниците
« Reply #160 on: 30.05.2011, 21:20:13 »
Здравейте отново!Много ми е драго да съм пак във форумчето!Преди близо 3г писах за кратко тук (Ник Bobiii « Reply #85 on: 03.06.2008, 02:45:47 ») стр. 5 от същата тема.След това следях форума,когато имах възможност.Сега се регистрирах под същия ник и ще гледам да съм по редовен.Поздрави! ;)
« Last Edit: 30.05.2011, 21:50:11 by Bobiii »

Offline ivansemkov88

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #161 on: 08.06.2011, 13:44:24 »
Здравейте и от мен :) Аз съм Иван на 23, неженен, неосъждан завършващ студент извън София, но мисля да пиша магистратура именно там. Ако това се случи градския транспорт ще бъде неизменна част от живота ми :)

Offline ivan3275

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
« Reply #162 on: 24.06.2011, 19:52:22 »
Здравейте и от мен извинявам се за закъснението на моето представяне,но никога не е късно нали.Казвам се Иван Костадинов Свраков,от София съм,на 35г.съм и от доста малък(7 год.)съм започнал да се занимавам с досиета на автобуси,тролейбуси и трамваи.Събрал съм доста информация.От скоро се познавам и с х3м.Трябва да ви кажа,че много се зарадвах,като разбрах,че има съмишленици като мен.Радвам се да се запознаем привет на всички форумци.За мен е чест да обменяме информация заедно.Пожелавам на всички приятна работа да сте живи и здрави!!!

Offline lud_pi4

• Нямам спирка
  • За запазване историята на ГТП
    • View Profile
    • Email
« Reply #163 on: 24.06.2011, 21:00:19 »
Здравейте и от мен извинявам се за закъснението на моето представяне,но никога не е късно нали.Казвам се Иван Костадинов Свраков,от София съм,на 35г.съм и от доста малък(7 год.)съм започнал да се занимавам с досиета на автобуси,тролейбуси и трамваи.Събрал съм доста информация.От скоро се познавам и с х3м.Трябва да ви кажа,че много се зарадвах,като разбрах,че има съмишленици като мен.Радвам се да се запознаем привет на всички форумци.За мен е чест да обменяме информация заедно.Пожелавам на всички приятна работа да сте живи и здрави!!!

Еми, от мен едно топло и добродушно, добре дошъл.  :fan: ;)

Offline mousee

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #164 on: 09.07.2011, 23:47:05 »
Аз се казвам Елин. Фен съм на Левски и на градския транспорт. Преди много години пишех в този форум, но бях изгонен. Днес вече съм пораснал и се надявам да не бъда изгонен пак. Обещавам, че вече няма да пиша глупости и необмислени мнения.

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #165 on: 10.07.2011, 18:28:39 »
Обикновено тук се гони за обиди , заяждания , спам в изключително големи количества.
Добре си дошъл .Зависи от теб дали ще бъдеш изгонен или не .

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
« Reply #166 on: 11.07.2011, 10:41:06 »
Може и за многократна регистрация. Елиано помните ли го? Аз така и не разбрах защо все го гонят.
Добре дошъл на mousee  и се надявам да не пише глупости.
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline etnies

• Нямам спирка
  • Нощен Експрес
    • View Profile
    • Email
« Reply #167 on: 11.07.2011, 10:44:08 »
Toй вече започна с нарушаването на правилата...

Offline puflet

• Писател
  • **
    • ICQ Messenger - 69506548
    • View Profile
    • Email
« Reply #168 on: 12.07.2011, 21:57:03 »
Здравейте, аз съм Павел, на 27. Попаднах тук наскоро и изчетох доста интересна информация, най-вече около метрото.
Само правилата май не съм погледнал... но се надявам елементарното добро възпитание да е достатъчно :)

Offline Kraxx

• Маниак
    • View Profile
« Reply #169 on: 13.07.2011, 16:51:44 »
 Здравейте, казвам се Жоро и ми е много приятно да открия, че не съм единствения, който се интересува от градския транспорт в София.
 От няколко месеца следя активно форума и съм впечатлен колко бърза и взеобхватна информация мога да получа за актуалните проекти и за любопитни факти свързани с градския транспорт.
 Очаквам да проведем много интересни, забавни и ползотворни дискусии с всички... :)
To those who don't believe no explanation is possible, to those who do believe no explanation is necessary

Offline Тихомир

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #170 on: 14.07.2011, 10:23:38 »
Здравейте, аз съм Тишо, на 23 и от няколко месеца следя форума и съм впечатлен от количеството информация в него. Почти не пиша, но чета много  :rolleyes: От малък се интересувам от всякакви превозни средства ( автомобили, камиони, автобуси, самолети итн). Много обичам да се возя по линия 120 ( заради Икарусите ) и в метрото.   

Offline dimi

• Наистина съм луд
  • сбогом 2622
    • View Profile
« Reply #171 on: 14.07.2011, 10:30:03 »
Здравейте, аз съм Тишо, на 23 и от няколко месеца следя форума и съм впечатлен от количеството информация в него. Почти не пиша, но чета много  :rolleyes: От малък се интересувам от всякакви превозни средства ( автомобили, камиони, автобуси, самолети итн). Много обичам да се возя по линия 120 ( заради Икарусите ) и в метрото.   
Добре дошъл. Радвам се, че феновете на икарусите се увеличават
R.I.P  Ikarus 280

Offline Ivan Stoilov

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
« Reply #172 on: 17.07.2011, 17:02:11 »
Здравейте казвам се Иван Стоилов и съм от София.
По професия съм безработен, но помагам на фирми за неща свързани среклами. Иначе съм фотограф и обикалям доста често България.
От доста често разглеждам снимки на автобуси и ми хаесват много.

Offline tm0

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #173 on: 17.07.2011, 20:42:32 »
Иван, очакваме твоите снимки с нетърпение - тук във форума наблягат превозните средства да са в пълния си вид в кадъра, както и да не са в едър план и с голям зум.
------------------------

Offline emo88

• Напредващ
    • View Profile
« Reply #174 on: 18.07.2011, 19:38:39 »
Казвам се Емо и като гледам имам двама адаши тук. ;) На 23 години съм и харесвам ГТ. Най-много ми харесват трамваите и автобусите. Най-любимите ми автобуси са Мановете, Мерцедесите (без O305/G и Хюлиез) и Икарусите. От трамваите харесвам всички модели на ЧКД/Татра и Дюваг. Маоже да се каже, че едни от най-хубавите ми години бяха в гимназията, където всеки ден използват ГТ, и той е неизменна част от онова време. За съжаление в последните години станах доста нервен и депресиран и возенето в транспорта ме изнервя. Надявам се да превъзмогна това. :blush2:

Offline vass

• Приятел на ГТ
    • View Profile
« Reply #175 on: 03.10.2011, 03:47:52 »
Здравейте! Повечето сигурно ме познавате от другия форум, подвизавам се с името vass тук. Градският транспорт ме интересува, затова и реших да се регистрирам. Определено не съм експерт по тези въпроси и затова до сега посещавах форума главно, за да се образовам малко на тези теми. Няма да пиша много, по-скоро ще чета, за разлика от другия форум, където съм доста активен. Най-вече ме интересуват трамваите и тролеите, за мен те са доста по-интересен транспорт от автобусния. Още от сега искам да благодаря на всички, които постват интересна информация за развитието на транспорта, снимки, информация от "първа ръка" и интересни репортажи и мнения. Поздрави! :)
« Last Edit: 03.10.2011, 03:51:22 by vass »

Offline radamant

• Напредващ
    • View Profile
    • Email
« Reply #176 on: 04.11.2011, 16:37:54 »
Здравейте,аз съм запален фен на Метрополитена и винаги ми е приятно да чета както интересните и полезни публикации тук,така и абсолютните глупости свързани с бъдещото развитие на метрото поствани от....нека кажем некомпетентни хора.Надявам се да не обидя никой тук,а така също благодаря за топлото отношение на администраторите на форума.Професионално се занимавам с метро от няколко години.

Offline Kraxx

• Маниак
    • View Profile
« Reply #177 on: 04.11.2011, 16:48:36 »
Добре си дошъл. Щом се занимаваш професионално ще разчитаме и на компетентното ти мнение :)
To those who don't believe no explanation is possible, to those who do believe no explanation is necessary

Offline Наблюдаващ

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • 103 години трамваи в София
    • Email
« Reply #178 on: 08.11.2011, 21:50:06 »
Здравейте!Казвам се Алексанъдър Стойков, на 11г. съм от София.Уча в 32 СОУ и съм 5 клас.Обичам математиката, правописа (българския), природата и съм отличник.От 2-годишен проявявам интерес към трамваите (запомнил съм рекламата на 704 /въпросът е как/, защото от бебе до първи клас всяка събота съм бил с трамвая до баба и дядо с тм 6).От 3-годишен, когато мама ме учеше на цифри и букви, броях искрите от изолаторите на трамваите и стигнах до 9084.Щом се добрах до компютъра научих много повече, а през 2009г., когато открих фоума най-много.Но все пак се интересувам да науча и нещата, които не знам.Мечтата ми е да стана ватман.Любими трамваи ми бяха 710, 729, а сега 903, 913.
« Last Edit: 09.11.2011, 14:30:42 by Наблюдаващ »

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #179 on: 08.11.2011, 21:56:16 »
Браво бе, Сашко, доста си грамотен, а и те мислех за доста по-голям. Доста от 'батковците' ти във форума има какво да научат от теб, продължавай в същия дух.