Author Topic: Какво сънувахте?  (Read 96685 times)

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
Re: Какво сънувахте?
« Reply #40 on: 03.06.2009, 01:02:41 »
Сънувах как ям портокал пред блока. После ме извика пощаджийката и ми даде военна призовка. няма и секунда след като го прочетох, пред блока спря чавдарка с надпис "флуорограф" и отвътре изскочиха Мария Илиева и Аня Пенчева :blink:
Време е да кажеш НЕ на наркотиците :D

Offline LG_

• Строител
  • Модератор
  • Нямам спирка
  • for a better infrastructure
    • ICQ Messenger - 354966774
    • View Profile
    • Email
« Reply #41 on: 04.06.2009, 09:22:44 »
Аз сънувах че завода на Чавдар работи и са направили някакъв много добър градски автобус на който се возих.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.(Марк Твен)

Quote from: geogregor
Underground trains already resemble more of the cattle transports than transportation system for humans.
Actually cattle could never be transported in such awful conditions due to animal welfare regulations. But no one gives a damn about how Londoners travel!

Offline tiristor

• Нямам спирка
  • За пускане на БГ-1300 по линии 4 и 11!
    • View Profile
    • Email
« Reply #42 on: 04.06.2009, 09:58:00 »
Аааааааа, добре ли съм???? Сънувах, че имам гадже - шофьорка на Каратски автобус по 59 :blink:

Offline 701

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
« Reply #43 on: 04.06.2009, 10:27:01 »
Аааааааа, добре ли съм???? Сънувах, че имам гадже - шофьорка на Каратски автобус по 59 :blink:
Ако е хубавица няма лошо. Май те държи от снощи... Иначе скоро не съм имал сънища на трамвайна тематика
lo chupen todos a los que no les guste 701

Offline glavi4ka

• Маниак
    • View Profile
    • GTBurgas.eu
« Reply #44 on: 04.06.2009, 10:58:12 »
Като чета вече имате изкривявания и тоя бая към ГТ  :D :D :D :D :D
Бързият Боинг 767 от М.рудник за Изгрев излита на всеки 15 мин.,а А320 от Комлука до Славейков на 20!

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
  • Администраторът бонбони не пие!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 202143037
    • View Profile
    • http://gtsofia.info/
    • Email
« Reply #45 on: 04.06.2009, 12:00:07 »
Кажи си го направо - пълни откачалки са :)
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #46 on: 04.06.2009, 12:06:12 »
Остава и автобусът да е бил рязан Икарус :P

Offline 701

• View Profile
« Reply #47 on: 04.06.2009, 12:13:21 »
По своему сме откачалки. Всеки луд с номера си. До скоро имах жълта книжка, ама от една година вече е синя 8)

Offline tiristor

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #48 on: 04.06.2009, 22:25:47 »
Ако е хубавица няма лошо. Май те държи от снощи... Иначе скоро не съм имал сънища на трамвайна тематика
С бяло Конекто беше, возих се при нея от Княжево до Мърчаево, и ми направи впечатление колко лош е пътя...

Offline 701

• View Profile
« Reply #49 on: 04.06.2009, 22:31:01 »
С бяло Конекто беше, возих се при нея от Княжево до Мърчаево, и ми направи впечатление колко лош е пътя...
Е точно пътя ли намери да гледаш. Ама, ако не е била няква засукана мадама може

Offline LG_

• Строител
  • Модератор
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #50 on: 04.06.2009, 22:40:43 »
Аз сънувах че завода на Чавдар работи и са направили някакъв много добър градски автобус на който се возих.

Сега като се замисля темата от съня ми се е родила от Чавдара който коментирахме в катастрофата и един ЛАЗ на който се возих завчера и много ме впечатли  :D :blush:
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.(Марк Твен)

Underground trains already resemble more of the cattle transports than transportation system for humans.
Actually cattle could never be transported in such awful conditions due to animal welfare regulations. But no one gives a damn about how Londoners travel!

Offline sopolivko

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • Email
« Reply #51 on: 06.06.2009, 12:42:53 »
Аз сънувах че завода на Чавдар работи
е тва наистина е кошмар съчуствам ти

Offline CKD

• --=БМ-РК=--
  • Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #52 on: 12.06.2009, 09:20:59 »
Сънувах някаква България с номер 334. Возя се в нея по 11 и се чудя от кои четворки е направена. Лошото беше че всички части бяха съвършено еднакви - под седалките балатум на тънки линии, посредата черен на големи кръгчета. Единствено шперплата беше различен отпред бял, боядисан в сиво, в двете задни секции - чисто бял. Заприказвам се с ватманката но и тя не знае почти нищо за произхода на вагона...
Най-ценният ресурс на капитализма са тъпанарите

Offline tiristor

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #53 on: 19.06.2009, 09:08:19 »
Сънувах, че са пуснали нова автобусна линия 188 от Княжево до Овча купел през НБУ и по нея се движат Ден Оудстени. Направи ми впечатление, че всички се движеха с розови табели на Емо. Аз се повозих на един от Ден Оудстените и не ми хареса, защото беше много мръсен. Питах шофьора докога ще я има тази линия, а той каза - до изборите брат :D

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #54 on: 22.07.2009, 01:21:24 »
Напоследък отново навлезнах в поредица от странни сънища, които ме навеждат на мисълта, че съм с психични отклонения  :D

Последното, което сънувах, беше, че с класа ми (заедно с класната) пътуваме към училище, но в същия ден имаше някакъв мач на Левски. Естествено аз слезнах от автобуса и започнах да бягам по някакви улици, бях помолил една съученичка да ми държи.... суичъра  :D. Друга тръгна да бяга с мен, а класната ни подгони. Аз отидох до стадиона, който се намираше близо до училището да си купувам билет, а лелката на касата ми се скара, защото съм й бил откраднал... конеца. А класната постоянно тичаше подир нас, но успяхме да избягаме.

Offline martin4o

• View Profile
    • Email
« Reply #55 on: 22.07.2009, 10:06:59 »
Хммм... Класната ви била спортистка или вие сте бягали на четири крака. :D :D :D

Offline handstake

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • http://www.facebook.com/gradski.transport.vt
    • Email
« Reply #56 on: 26.07.2009, 20:20:22 »
Ох пък аз имах много страшен сън нощес...
Сънувах че заливат Бойко Борисов с киселина,пак аз като го избраха казах на наще ,че ще го гръмнат и наще мислеха ,че съм го проклел :D

Offline LG_

• Строител
  • Модератор
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #57 on: 26.07.2009, 21:57:37 »
Ох пък аз имах много страшен сън нощес...
Сънувах че заливат Бойко Борисов с киселина,пак аз като го избраха казах на наще ,че ще го гръмнат и наще мислеха ,че съм го проклел :D

И като не се е случили предсказанието ти е съвсем логично то да се реализира в съня ти!

Offline Sixkiller

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #58 on: 13.08.2009, 09:55:47 »
Онази вечер попаднах в някакъв супер екшън на сън, лошото беше че ме убиха с химикалки...снощи пак ме убиха, сега не помня какво, по-късно сънувах че карам ЗиУ, ама толкова зле го карах, първо се ударих в друго зиу, после като чели още една катастрофа направих, направо беше неконтролируем...
« Last Edit: 13.08.2009, 10:44:41 by Sixkiller »
В България си е най-хубаво и супер и всичко ни е страхотно. Единственото по-хубаво е България едно време, ама и сега си е най! ;)

Парно в салона само с печат в пътния лист.

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #59 on: 13.08.2009, 12:27:21 »
Мен пък някакъв спортен журналист от бтв ме караше с такси по Цариградско   :D