Добре се е получило, хубаво е преди да се направи модел от пластмаса със всички детайли да се направи такъв от картон, за да се види визуално как да изглежда.
Чакайте малко, и аз отначало започнах да правя моделите от картон, за да се правят от пластмаса трябва вече и повече инструменти и техника, както и да се придобият малко умения, и то освен каросерията трябва да се изработят всички детайли в салона като таблото, седалките, плоскостите, дръжките итн, освен листове 1мм. пластмаса трябва и тел, ламарина, цветни фолиа, 2-3 мм. железни пръчки от които да се изрежат осите на колелата, същите 0.5мм. за дръжките, различни цветове бои, плексиглас за стъклата, парченца от истински мигач от които да се отрежат за мигачите и габаритите.
Като цяло за да се изработи от пластмаса и желязо има доста голям списък от неоходими материали и инструменти.
Браво още веднъж за точният чертеж и съотношения, това е основата за да се направи добър и точен макет, за това изглежда така приятно и реалистично като се погледне.
Като имам време ще изработя и този модел от пластмаса и желязо със всички детайли, нопросто сега съм заринат с работа и от пролетта ще продължа с останалите модели на Чавдар.