За подлеза на Румънско посолство наистина не е първо качество, но пък аз лично не виждам и нищо притеснително или плашещо в него. По стълбите на места имаше поразместени, а също така и липсваха 2 лампи в единия ръкав, който излиза на Шипченски проход на отсрещната на Румънското посолство страна. Като цяло обаче си има и хора вътре и някое друго магазинче, според мен не е опасен. Съвсем различно е положението с тези двата на Гара Подуене. Там наистина е неразумно да се премине през тях. Този от към Слатина от край време е неизползваем. Там се подвизават клошари, съвсем пропаднали наркомани с цел да джобят някоя заблудена жертва влязла там, отделно кучета и още какво ли не особено в широката му част при гарата. Отделно вътре до преди 5-6 години, когато за последно съм влизал, имаше толкова много боклук и човешки отпадъчен материал, че решат ли да го съживяват, което не ми се струва реално, ще трябва със самосвали да изкарват от там, а миризмата ще се носи сигурно поне още 3 месеца. Лошото е че този подлез би могъл да върши добра работа, тъй като не малко ученици от близко стоящото 23 СОУ пътуват с ТМ22 и сега както и преди всички те пресичат през пътното платно, а там постоянно е натоварено и определено е опасно за пресичащите, особено по-малките ученици. Подлезът от другата страна на кръстовището, от както спря да бъде охраняван също стана препоръчително да не се влиза. Осветление никакво, в предвидените за магазини помещения май са се настанили отново съмнителни типове, даже наскоро на два пъти минах покрай изходите от горе, а от вътре се чуваха крясъци, от пияни хора, най-вероятно клошари и/или цигани настанили се вътре. Така че личната ми препоръка е в тези 2 подлеза да не се влиза за нищо. По добре внимателно през платното отгоре. Съжалявам, че постингът стана толкова дълъг и неудобен за четене, но ми се щеше да поизбистря картината за тези 2 проблемни места.