Сетих се, че аз имам нещо подобно документирано от 3. октомври миналата година, но не знам доколко може да се нарече "забавна случка", предвид на факта, че винаги се случва нещо, когато си в близост до гимназисти и предполагам, че далеч не е за пръв път. Та, единият се правеше на гей, тоест, се лигавеше... или си беше такъв, не мога да определя... но доста настоятелно се опитваше да се целува със свой съученик в Икарус №2108 от видеото в съответната тема. Това е нещото, което няма как да се разбере от записа. Останалото няма нужда да го преразказвам - комуто е интересно, нека сам си пусне. Някои пътници цъкаха с език, други не обръщаха внимание, но атмосферата в тролейбуса стана леко конфузна. Към края "жертвата" с друг съученик обсъждат доколко е било лигавене...
Като антураж се добавя и още един по-интересен момент в същото видео. Някъде по дългия мост над гара Захарна фабрика, водачът бързо спря и (мисля, че даже може да се долови от самото клипче как) "изгаси" и след това отново "даде контакт" - нещо като рестартиране. Не знам защо се наложи, но явно помогна.
edit: В допълнение нещо от 29. септември в Дюваг №4415, в посока към автостанция "Гео Милев". На спирка "Разклона за летището" се качиха 2-3 циганки с 1 голям чувал, пълен с диви кестени. На по-следващата спирка слязоха (проф. Цветан Лазаров), а от чувала се изсипа една малка част от съдържанието. Чува се как се търкалят. Пообраха ги, но няколко бройки останаха на стълбите пред вратата.