Наръчник на раздела за снимки
За мен глупавото е, че важат картите и тарифата е същата като дневната. Като бяха по скъпи и имаше контрол беше супер, нямаше гратисчии и маргинали. Ако ще се пускат пак задължително поне 4-5 лева билет и кондуктор. Иначе съм против.
За мен глупавото е, че важат картите и тарифата е същата като дневната.
Quote from: Ivo on 30.07.2023, 16:02:14За мен глупавото е, че важат картите и тарифата е същата като дневната. И защо - това преобразуване с денонощната карта и важенето на нормалните карти е много добро. Иначе щом е част от МГТ трябва да важат картите, иначе няма смисъл
А кой ще плаща нощния труд на шофьорите ? Кой ако не вие.
Дебилно е, ако някой си мисли, че МГТ е на печалба където и да е по света. Това по темата за 10те лева билет. Всички го плащат, конкретно у нас го плащат и не само софиянци, заради държавните субсидии.
Защото това не е социална а по-бутикова услуга и е редно и цената да е по-висока от тази на социалната услуга. Би било смешно да даде човек 50-100 лева в заведение да се забавлява и да му се свидят да даде 5 лева за безопасен превоз до вкъщи в нов климатизиран автобус в 2 през нощта.
сега е моментът да намерят работа на Кроасановите и китайските въшки, хем могат да ги пуснат по-начесто, примерно през половин час, по нощните линии.
Защото това не е социална а по-бутикова услуга и е редно и цената да е по-висока от тази на социалната услуга.