Author Topic: Актуална информация за движението на влаковете  (Read 272186 times)

Offline bdz43r

• Нямам спирка
    • View Profile
    • http://bgrail.info/photos.php
    • Email
Зящо смятате, че някой ще пътува от София до Бургса през Плевен? Този влак е за пътуващи София - Плевен и Плевен - Бургас.

Offline RADOCVET

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Сдружение ГТИ
    • Email
Освен това е предвидено същият влак да прави връзка с "експреса" от и за Видин в Мездра юг. Който желае ще се прекачи.
Може да нема ред, ама требе да се спазва!

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
А дали ще прави връзка с влак за Варна на гара Шумен?

Offline RADOCVET

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Сдружение ГТИ
    • Email
ГДВто е достъпно, отваряш и гледаш.
Може да нема ред, ама требе да се спазва!

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
А дали ще прави връзка с влак за Варна на гара Шумен?
Това няма особен смисъл, защото преди него има 2 влака за Варна, и след него пак. Ако имат късмет пътуващите за Варна на 2613 да пуснат Алстом или Шкода може и до Варна да има от новите, или на новия експрес София -Пловдив -Варна който май ще е само с 2-3 спирания.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline did_ko

• Нямам спирка
  • гигантски радиоактивен термит - мутант
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Новият ГДВ връща положението от 90 - те години в няколко направления.

На първо място ще има влак по направлението София Пловдив на всеки час.

Второ - възстаноявява се нормалното обслужване без прикачване на Карнобат по направлението от Бургас към Стара Загора и Пловдив сутрин, и в обратната посока вечер. В тази връзка не виждам смисъл от съществуването на ПВ 80140 и 80142 за Сливен. В ГДВ е записано, че ще се движи влак София Пловдив Стара Загора Сливен Карнобат Варна. Предполагам в прозореца на БВ 8650 и 8651.

Трето - възстановява се директният влак Бургас Плевен Бургас, с тази разлика, че композицията ще пътува от София. Но пък ще създаде удообство за пътуващите по 2- ра линия към София.

Иначе доста логично ми е да има влак Видин -  Бургас или Русе -Бургас.
Пак през 90 - те се движеше директен бърз влак РУсе Бургас Русе, който тръгваше от Русе сутрин, а от Бургас следобяд. Но този влак не просъществува за дълго.

Видин Бургас вече е издевателство спрямо подвижния състав. Даже така предложеният чифт 2631 и 2632 ми се струва прекалено за самият състав. А който иска да пътува от Видин за Бургас ще се прикачи на Мездра. Струва ми се обаче, че няма да има пътуващи точно от Бургас за Видин.
Мразя да пиша и говоря за автобусите с марка "Чавдар" в минало свършено време.

Изкуствения интелект е като кон с капаци - казваш му какво да прави, той си прави каквото си поиска.

В ГТ Бургас НЕ ДОСТИГАТ АВТОБУСИ

Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
В предвид огромното натоварване на пътя Варна Бургас и многото задръствания и инциденти ако правех ГДВ аз бих бил по смел да пробвам и директен влак  ЕВ Варна - Бургас. Особено по времето на Евровизия идеален момент да се разработи. Например с Дезиро и спиране само в Карнобат за обръщане на посоката и общо време пътуване около 2.40 минути. А таргет само хората от Варна и Бургас.

Мисля че ще има много голям интерес защото с автобус е 2.30 като няма трафик, с кола се взима за повече от 2 лятото.

Русе Бургас нямаше ли доста по скоро, дали не беше чак до към 2011-2012 за летния сезон?
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР