Тролея си има осветление и наживо изглежда много реалистичен. Страхотно се е получил.
Ето и един мой проект който малко е зациклил, имам задание за Русе да направя един доста рякъд модел-съчлененият Чавдар М80, първият Български съчленен автобус, но произведени много малко бройки, за сега съм намерил информация че са се движили в Русе, Шумен, Омуртаг, Търговище. За съжаление има само 2-3 снимки на такъв, но за сметка на това се появява в поне 3 филма. Мащаб 1:43, получи ми се точната дължина колко то е по данни истинския, възстановката на салона и разположението е по данни на хора които са се возили на такъв, няма снимки вътре или чертеж. Ето го как се получава за сега. Предстои да се уточни какви стопове е имал и как са били разположени, мигачи, предната решетка и още доста детайли. Отделно трябва да изглежда състарен. Ще си направя и за мен един такъв за колекцията по-нататък.
Опрледелено интересен и уникален автобус е било това. Вижте къде са разположени вторите колела, май няма друг такъв съчленен автобус. Съчленението е подобно на това на Икарус 180 с някаква сложна механика на покрива.