Author Topic: Трамваи на основен ремонт в Трамкар  (Read 650382 times)

Offline Repcho

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Градски транспорт-София
    • Email
Как ще имат еднакъв дизайн като всички са различни ? Това не разбрах.

Online Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Аха. Ами дизайнът е еднакъв, но са различни отделни елементи от него-фарове, мигачи.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline giorev

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Иво е готин, весели ме редовно с такива изказвания.

п.п.: Сигурен съм, че може два листа с хубави думи за ЗиУ да спретне :)
Само скоропостижното закриване на Столичен Автотранспорт ЕАД би гарантирало на софиянци ежедневно комфортно и безаварийно пътуване с автобус в градски условия, което априори би увеличило дялът на превозите на обществения транспорт и би повлияло положително на трафика в столицата!

Offline Стаменов

• Маниак
  • <Ikarus 280> 3412... 1986-2009
    • View Profile
    • http://www.2tpower.com/forum/index.php
Че то за мръсотията се използва почистване, а не модернизиране. А и това не е модернизация, а просто лека промяна на дизайна и цвета за заблуда на противника (пътниците), че това са нови трамваи - повярвайте ми - определено тази тактика работи!

Определено тая тактика работи и точно тва се цели - не унификация и тем подобни,пука им в Електрото за това.Масовия пътник е толкова заблуден,да не кажа улав,че съм чувал как мой приятел,млад и сетен човек а не някоя бабичка,хвали "новите" трамваи по 22 с твърдението че са "същите като по 5-ата",демек че са Инекони! Оттам нататък просто смятайте!
« Last Edit: 09.03.2011, 16:23:20 by Стаменов »

Offline Storm

• Напредващ
    • View Profile
    • Email
Че то за мръсотията се използва почистване, а не модернизиране. А и това не е модернизация, а просто лека промяна на дизайна и цвета за заблуда на противника (пътниците), че това са нови трамваи - повярвайте ми - определено тази тактика работи!
  София 100,България 1300 и не модернизираните Т6М 700 не могат да се изчистат,при тях мърсотията не може да се махне...Много добре правят Елтранс,че ги стягат тези трамваи,защото е много по-приятно отколкото да се возиш в гнусотия.И това не е заблуда за нови трамваи със сигурност!
Човек вярва на това,което му се иска!

Offline Nicky

• Ограничени права
  • Маниак
    • View Profile
Боклуците по улицата не могат да се изчистят. Добре прави СО, че ги преасфалтира. Хайде малко по-сериозно с безсмислените коментари...

Offline vesko76

• Нямам спирка
  • Van Hool & Citaro G - fan
    • View Profile

Определено тая тактика работи и точно тва се цели - не унификация и тем подобни,пука им в Електрото за това.Масовия пътник е толкова заблуден,да не кажа улав,че съм чувал как мой приятел,млад и сетен човек а не някоя бабичка,хвали "новите" трамваи по 22 с твърдението че са "същите като по 5-ата",демек че са Инекони! Оттам нататък просто смятайте!

Малко ОФФ, но по последното изречение: за половината колеги в МЕИ-то рейсовете на 204 са върха на сладоледа, а МАН-овете и Конектото на 280 са страшно мръсни и зле. Не мога да повярвам, че хората толкова много се влияят от външния вид на едно возило.

Offline emm_1968

• Trams Doctor
  • Нямам спирка
    • View Profile

Малко ОФФ, но по последното изречение: за половината колеги в МЕИ-то рейсовете на 204 са върха на сладоледа, а МАН-овете и Конектото на 280 са страшно мръсни и зле. Не мога да повярвам, че хората толкова много се влияят от външния вид на едно возило.

За обикновените хора външния вид е определящ, но за хора в ТУ (предполагам това имаш предвид с "МЕИ-то") е направо престъпление да разсъждават така ...
Символите на нашия град са Витоша, кестените и трамваите.

С такива любители на МГТ врагове не му трябват.

Offline vesko76

• Нямам спирка
  • Van Hool & Citaro G - fan
    • View Profile
Навик ми е така да го наричам, макар и да изпускам В-то отпред, ТУ ми звучи някакси постно. Но за жалост е така, дотам го докарахме наистина.

Спирам с Офф-топика.

Online Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email

Ами аз съм такъв човек, че обичам да гледам от хубавата страна на нещата, а не да оплювам всичко.

Естествено ,че ще ги хваля Българските трамваи, нали са си наши, и са си уникални, каквито и да са на мен си ми харесват.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Online Tatra

• Нямам спирка
    • ICQ Messenger - 229817817
    • View Profile
    • Email

Естествено ,че ще ги хваля Българските трамваи, нали са си наши, и са си уникални, каквито и да са на мен си ми харесват.
Напълно подкрепям!  :fan:
ТРАМВАЙНО ДЕПО "БАНИШОРА"
Трамвайна мотриса инв. ном.: 936
линия номер: 6

Online Tatra

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Доколкото видях, в двора на завода е 2032.
« Last Edit: 17.03.2011, 11:26:15 by Tatra »

Online Tatra

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
908 е закаран днес в завода най - после след като беше спрян от линия толкова време. Да се надяваме, че 505 е готов. 706 е рекламация. В завода са също и 2416 и 2418. На 2416 са свалени талигите. За момента на ОР там са : 722, 802, 505, 908, 2013, 2032, 4127.
« Last Edit: 17.03.2011, 11:26:23 by Tatra »

Offline 822

• Наистина съм луд
    • View Profile
Колко "продуктивни" станаха...  :bb:
ЦЕНТЪРА,ЦЕНТЪРА...ОНЯ РУСИЯ И ПЛЕМЕННИКА, ПАК МИ ДИШАТ ОТ ВЪЗДУХА,ВИКАЙТЕ ПАТРУЛКИ И ЛИНЕЙНИ!!!

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
908 е закаран днес в завода най - после след като беше спрян от линия толкова време. Да се надяваме, че 505 е готов. 706 е рекламация. В завода са също и 2416 и 2418. На 2416 са свалени талигите. За момента на ОР там са : 722, 802, 505, 908, 2013, 2022, 4127.

2022 днес в 9:20 беше на линия по 10. Мисли му ако не е в Трамкар!
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Online Tatra

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
908 е закаран днес в завода най - после след като беше спрян от линия толкова време. Да се надяваме, че 505 е готов. 706 е рекламация. В завода са също и 2416 и 2418. На 2416 са свалени талигите. За момента на ОР там са : 722, 802, 505, 908, 2013, 2022, 4127.

Ами ЧКД-то е към края на двора и може да не съм видял номера добре. Ако още е там ще погледна и ще кажа със сигурност.

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile

Ами ЧКД-то е към края на двора и може да не съм видял номера добре. Ако още е там ще погледна и ще кажа със сигурност.

Веднага, че те грози опасност :P
И сигурен ли си, че е на основен ремонт.
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline CKD

• --=БМ-РК=--
  • Нямам спирка
    • View Profile
Действително има Т6А2 в Трамкар но е толкова далече че не може да се види.
Най-ценният ресурс на капитализма са тъпанарите

Offline Storm

• Напредващ
    • View Profile
    • Email
 И аз го видях,седи от два дни там.Днеска видях,че има раздвижване на двора на завода имаше мотокари и работници,както и скелето на 802.
Човек вярва на това,което му се иска!

Offline Petko21

• Нямам спирка
  • Техника
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 646173605
    • View Profile
    • Моите снимки
И вчера беше на линия отново по 10. :) Явно някой друг е трамвая в Трамкар, може би 2032 или 2019.