Не съм съгласен, че държавата трябва да кара всички насила поголовно да се ваксинират. Но държавата трябваше още от лятото да започне да прави живота на ваксинираните неудобен.
Би ли му обяснил като си учен, защо на мен преболедувалия държавата ще ми прави живота неудобен?
За какъв точно спорт?
Вие учените нямахте ли намерение да предпазвате живота на хората? Аз с какво го застрашавам? Че са минали 11 месеца? Ами те и след ваксина ще минат! Демек зорът не е да се ваксинирам, а зорът е да се ваксинирам непрекъснато! Ама това не изглежда ли подозрително? Да си бия ваксина при първоначалната уговорка - само 2 пъти,а после се оказва нещо друго. Е така както се разбират в движение някои неща е точно това, което притеснява хората. Да не се окаже в движение, че имат нещо дето са си го причинили с информирано съгласие.
Също така никой не може да каже смислена причина да се ваксинират деца на 5 години. И на децата ми ли трябва да стъжнява живота държавата? Демек да го прави още по-неудобен! Значи са и малко досегашните неща!
Ама извинявай - вие не сте ли в Германия, за да ви е удобен живота? Тогава защо ви е малко това в България и искате още?!
Все си мислих, че то е да се пази живота на хората, а не да се спортува биене на инжекции!
Освен това Вие в Германия, докато си биехте Бионтех, демек Пфайзер с немски корен, тука нашите "мозъци" бяха купили 4.5 млн. Астра Зенека и се канеха като най-евтина да набодат цялото население с нея.
Обаче на Запад дали заради това, че Великобритания е извън ЕС реши да ВИДИ, че едни хора умират от ваксината! Нашите нямаше намерения да го виждат и си викаха - всичко е супер, Ковида убива повече отколкото Астра Зенека!
Накрая вече нямаше как!
И сега хората като видяха как ги лъжеха, че няма проблем, докато умираха другаде - вече не вярват на никой!
Ще отречеш ли, че имаше при Астра Зенека реална опасност за живота и здравето на хора, която информация пробваха да я скрият, омаловажат и неглижират - което успя за 10-14 дни най-много!
Защо после искаш някой да го забрави?
П.С. Това и обяснява фактите на @bdz43 - какво щеше да стане, ако държавата беше задължила някой да се набоде с нещо, което после се оказва опасно? Щеше да има искове за стотици милиони лева.